Ασπρόπυργος, Ελλάδα 210 55 95 918 info@inoxstyle.gr

Δίκτυα Σωληνώσεων

Φάρμακα – Καλλυντικά – Τρόφιμα

Συγκόλληση

Orbital Welding

Πιστοποίηση

Σε Διαδικασίες & Συγκολλητές

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Your Needs … Our Passion…

Η ίδρυση της Inox-Style έγινε το 1978 από τον  κ. Ιωάννη Κυριάκου και εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή, στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Εξειδικευόμαστε στην μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή δικτύων σωληνώσεων, δεξαμενών και λοιπών εξοπλισμών ανοξείδωτου χάλυβα τα οποία προορίζονται για παραγωγικές μονάδες της βιομηχανίας φαρμάκων, καλλυντικών, τροφίμων και ποτών.

Εστιάζουμε στο να μελετάμε πολύπλευρα το εκάστοτε project ώστε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε πλήρη και ασφαλή συστήματα τα οποία να εναρμονίζονται με τους τρέχοντες κανονισμούς των σχετικών φορέων.

Αυτός είναι και ο λόγος πους μας οδηγεί στο να δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, την εξειδίκευση και στη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μας.

Για περισσότερα από 44 χρόνια κεντρικός στόχος της εταιρίας παραμένει η παροχή ασφαλών και αποτελεσματικών βιομηχανικών λύσεων που προσθέτουν αξία στην εκάστοτε παραγωγική μονάδα ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η φιλοσοφία μας, μας οδηγεί  στο να επιδιώκουμε την άριστη επικοινωνία με τους πελάτες μας καθώς και την συνεχή βελτίωση των λύσεων που παρέχουμε στην βιομηχανία.

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ποιότητας ISO 9001.

“Στην Inox-Style σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αποτελεσματικά συστήματα δικτύων σωληνώσεων βασισμένοι στους επίσημους διεθνείς κανονισμούς και στην άνω των 44 ετών εμπειρία μας.

Η Αποστολή της Inox-Style

Να προσφέρουμε σε μονάδες παραγωγής προϊόντων υγειονομικού ενδιαφέροντος , συστήματα σωληνώσεων μηχανήματα, εξοπλισμούς και υπηρεσίες που θα βελτιώνουν και θα ενισχύουν την παραγωγή τους:

 • Διασφαλίζοντας την ποιότητα του τελικού παραγόμενου προϊόντος τους,
 • Εξασφαλίζοντας μειωμένο κόστος παραγωγής για την επιχείρηση,
 • Παρέχοντας μηχανήματα και εξοπλισμούς με εργονομικό, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον χειρισμού για τον εκάστοτε χειριστή.

Να κατέχουμε ηγετική θέση στον τομέα μας στην ελληνική αγορά, εξασφαλίζοντας μία κερδοφόρα και
υγιή ανάπτυξη.

 • Ο Σεβασμός στους ανθρώπους , πελάτες και συνεργάτες μας.
 • Πελατοκεντρική Αντίληψη. Δημιουργούμε ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες μας, που προάγουν
  την εμπιστοσύνη με σκοπό το αμοιβαίο όφελος.
 • Η Συνεχής Βελτίωση. Φροντίζουμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις γνώσεις μας και να εξελίσσουμε τις
  προσφερόμενες λύσεις.
 • Η ποιότητα. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία ανταποκρίνονται
  πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.
 • Ομαδικό Πνεύμα & Συνεργασία. Το ανθρώπινο δυναμικό μας συνεργάζεται και προάγει το ομαδικό
  πνεύμα μέσω της συνεργασίας και της καλής επικοινωνίας με τους πελάτες.
 • Ακεραιότητα. Παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας.
 • Να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα ενισχύουν και θα προσθέτουν αξία στις παραγωγικές μονάδες των πελατών μας.
 • Να παρέχουμε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για το προσωπικό μας.
 • Να κατέχουμε ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής ανοξείδωτων δικτύων σωληνώσεων διανομής καθαρών μέσων όπως απεσταγμένο νερό (WFI), απιονισμένο νερό (PW), καθαρός ατμός (clean steam) και άλλων μέσων της βιομηχανίας φαρμάκων, καλλυντικών, τροφίμων και ποτών.
 • Να παρουσιάζουμε στην ελληνική βιομηχανία λύσεις που να εναρμονίζονται με τους πλέον σύγχρονους κανονισμούς, οδηγίες και πρότυπα καθώς και να παρέχουμε τεχνολογικά προηγμένες, ποιοτικές, σύγχρονες, καινοτόμες λύσεις και προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν στην παγκόσμια βιομηχανική αγορά.

Γιατί να επιλέξετε την Inox-Style:

Τεχνογνωσία

Συνδυάζουμε άριστα την εφαρμογή διεθνών κανονισμών (F.D.A, ASME, I.S.P.E κ.α) με την τεχνική καταρτισμένη εμπειρία 42 ετών.

Τεκμηρίωση

Όλες οι προσφερόμενες λύσεις διαθέτουν πλήρη τεχνική τεκμηρίωση (Technical & Qualification Documentation).

Επικοινωνία

Στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας παρέχοντας προτάσεις, τεχνικές συμβουλές και λύσεις σε όλες τις φάσεις εξέλιξης ενός έργου επιδιώκοντας την διαρκή και άριστη επικοινωνία.

Ανάπτυξη

Επενδύουμε συνεχώς στην ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών μας, σε νέες συνεργασίες και εξοπλισμό ώστε να παρέχουμε σύγχρονες λύσεις υψηλής ποιότητας.

Καλέστε μας στο 2105595918 ή στείλτε μας μήνυμα.