Ασπρόπυργος, Ελλάδα 210 55 95 918 info@inoxstyle.gr

Δίκτυα Σωληνώσεων

Φάρμακα – Καλλυντικά – Τρόφιμα

Συγκόλληση

Orbital Welding

Πιστοποίηση

Σε Διαδικασίες & Συγκολλητές

CLEANING – PASSIVATION – DEROUGING

Πιστοί στη φιλοσοφία μας για διαρκή και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών υποστήριξης των κατασκευών και των εγκαταστάσεων δικτύων σωληνώσεων που κατασκευάζουμε, προσφέρουμε υπηρεσίες χημικής επεξεργασίας των επιφανειών του ανοξείδωτου χάλυβα. Πρόκειται για τις υπηρεσίες Cleaning – Passivation και σε ειδικές περιπτώσεις υπηρεσίες De-rouging.

Σε υψηλής καθαρότητας (High Purity) εφαρμογές όπως είναι τα δίκτυα σωληνώσεων απιονισμένου νερού (PW) ή απεσταγμένου / στείρου νερού (WFI) αλλά και σε δίκτυα μεταφοράς κρίσιμων προϊόντων είναι απαραίτητο να εξασφαλίζονται οι ιδιότητες του ανοξείδωτου χάλυβα στις επιφάνειες οι οποίες έρχονται σε επαφή με το εκάστοτε μέσον ή προϊόν.

Αυτός είναι και ο λόγος που σε κάθε νέα εγκατάσταση δικτύου σωληνώσεων ή μετά από οποιαδήποτε τροποποίηση σε υφιστάμενο δίκτυο απαιτείται η εφαρμογή χημικών διαδικασιών επαναφοράς των ιδιοτήτων του χάλυβα ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα του προϊόντος που θα έρθει σε επαφή με την επιφάνεια του.

Το προσωπικό το οποίο σχεδιάζει και εκτελεί τις υπηρεσίες Cleaning & Passivation είναι έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο ώστε να επιτυγχάνεται άριστο και ασφαλές αποτέλεσμα.

Για τις υπηρεσίες De-Rouging η Inox Style συνεργάζεται με τον κορυφαίο στο είδος αυστριακό οίκο Henkel Beiz. Όλα τα χημικά τα οποία χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και συνοδεύονται από τα σχετικά data sheets και MSDS.

Οι εργασίες εκτελούνται πάντα τηρουμένων πάντα όλων των απαραιτήτων μέτρων ασφαλείας.

Οι υπηρεσίες χημικής επεξεργασίας επιφανειών ανοξείδωτου χάλυβα που παρέχουμε αναλυτικά είναι οι εξής:

 • Αλκαλικός καθαρισμός δικτύων σωληνώσεων αλλά και αποθηκευτικών δεξαμενών (Cleaning).
 • Η παθητικοποίηση δικτύων σωληνώσεων και αποθηκευτικών δεξαμενών (Passivation / Re-passivation).
 • Εφαρμογή De-Rouging με την συνεργασία της Henkel Βeiz.
 • Υπηρεσίες Electropolishing επιφανειών με την συνεργασία της Henkel Βeiz.
cleaning - passivation

CLEANING – PASSIVATION – DEROUGING

Έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει να σχεδιάσει την διαδικασία και την εκτέλεση του καθαρισμού (Cleaning) και της παθητικοποίησης (Passivation) των ανοξείδωτων επιφανειών  του εκάστοτε δικτύου σωληνώσεων ή δεξαμενής αποθήκευσης.

Μπορούμε να εκτελέσουμε τις εργασίες μας σύμφωνα με τις καθιερωμένες διαδικασίες του πελάτη είτε να σχεδιάσουμε και να συντάξουμε εμείς την σχετική SOP (Standard Operating Procedure) για την εκάστοτε εφαρμογή, παραδίδοντας την μετά το πέρας των εργασιών στον πελάτη.

Μέλημά μας είναι η ασφαλής, αποτελεσματική και τεκμηριωμένη εκτέλεση εργασιών Cleaning & Passivation.

Παρέχουμε υπηρεσίες Cleaning & Passivation σε τρεις βασικές περιπτώσεις:

 • Κατά την παράδοση νέων δικτύων τα οποία έχουν κατασκευαστεί από τα συνεργεία μας αλλά και σε νέα δίκτυα ή δεξαμενές οι οποίες έχουν κατασκευαστεί από άλλους προμηθευτές, πριν την επίσημη θέση σε λειτουργία.
 • Σε υφιστάμενα συστήματα στα οποία έχουν προκύψει τροποποιήσεις, προσθήκες, μετατροπές κ.α και απαιτείται εκ νέου καθαρισμός και παθητικοποίηση.
 • Προληπτικά σε περιοδικά διαστήματα τα οποία ορίζουν οι εσωτερικές διαδικασίες της εκάστοτε παραγωγής.

Είμαστε οι αποκλειστικοί συνεργάτες της αυστριακής Henkel Beiz στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η Henkel Beiz είναι κορυφαία εταιρεία στο είδος της σε διεθνή επίπεδο και εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη εξειδικευμένων χημικών προϊόντων και υπηρεσιών για την χημική επεξεργασία χαλύβδινων επιφανειών.

Όλα τα χημικά τα οποία προμηθεύουμε έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί για την εφαρμογή την οποία προορίζονται και συνοδεύονται από τα σχετικά έγγραφα και πιστοποιητικά.

Τα χημικά μπορούν να προμηθευτούν και μεμονωμένα ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες μας σε διαφόρων ειδών συσκευασίες όπως μπιτόνια 20lt, βαρέλια ή παλετοδεξαμενές (IBC).

Τα χημικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται στις διαδικασίες καθαρισμού και Passivation ( Cleaning & Passivation) αλλά και η ίδια η διαδικασία είναι πλήρως τεκμηριωμένη. Ενδεικτικά αναφέρεται το σχετικό Documentation το οποίο παραδίδεται:

 • Standard Operating Procedure (SOP)
 • Cleaning & Passivation Procedure & Test Report
 • Chemicals MSDS
 • Chemicals Data Sheets
 • Chemicals Certifications

Καλέστε μας στο 2105595918 ή στείλτε μας μήνυμα.